Organisatie Detail

360SportsIntelligence

Contact

053 - 203 20 29

j.vanderzande@360sportsintelligence.com

Wij maken videaoanalyse toegankelijk voor iedereen. De integrale video oplossing voor de hele club.

Members

360SportsIntellligence vindt dat iedere sporter die beter wil worden, toegang moet hebben tot beeldmateriaal. Het lerend effect van videobeeld is wetenschappelijk bewezen vele malen groter dan simulaties op whiteboards en flipovers. Het opnemen van goede beelden is een arbeidsintensief proces, waardoor er vaak enkel beelden beschikbaar zijn voor (de hoogste) selectieteams van een vereniging.

360SportsIntelligence ontwikkelt een oplossing die een hoge mate van gebruikersgemak heeft, die betaalbaar is voor (amateur)verenigingen en waarvan iedereen binnen de vereniging gebruik kan maken. Zodat iedere sporter beter kan worden in zijn of haar sport, maar ook om deze sporters en alle andere betrokkenen te laten nagenieten van de sport.

De beelden die 360SportsIntelligence genereert en die worden verspreid vertegenwoordigen een waarde die extra sponsorinkomsten voor clubs, en reclame inkomsten voor ons kunnen opleveren. Hiermee helpen wij clubs om weer financieel gezonde verenigingen te worden.

  Share

Gerelateerd Nieuws

Projecten van deze organisatie

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten