Organisatie Detail

LAPP

Beheerder

Niels Bogerd

Website

www.lapptheapp.com

Contact

0633607992

Met LAPP kan je trainen als een professionele schaatser. LAPP is speciaal ontwikkeld voor een 400m baan en momenteel alleen beschikbaar voor Apple’s iPhone. De app geeft toegang tot veel trainingsrelevantie informatie die meer inzicht geven in de schaatsprestatie. Zo geeft LAPP inzicht in het aantal ronde, de rondetijd, maar ook het aantal slagen en de hartslag.

Met LAPP kan je trainen als een professionele schaatser. LAPP is speciaal ontwikkeld voor een 400m baan en momenteel alleen beschikbaar voor Apple’s iPhone. De app geeft toegang tot veel trainingsrelevantie informatie die meer inzicht geven in de schaatsprestatie. Zo geeft LAPP inzicht in het aantal ronde, de rondetijd, maar ook het aantal slagen en de hartslag*. Met die informatie kan effectiever getraind worden. Bovendien is het leuk om deze informatie bij te houden. LAPP vat de informatie samen per ronde, per trainingssessie en per seizoen (of een andere periode die je zelf kunt kiezen).

Unique aan LAPP is dat het op een slimme manier de sensoren van je smartphone gebruikt om de trainingsrelevante informatie uit af te leiden. Je mag je smartphone dus meenemen het ijs op! *Om hartslag te kunnen registreren is een hartslagmeter nodig die communiceert met de Apple HealthKit.

LAPP is gratis te downloaden via de App Store vanaf 14 september. De gratis versie geeft beperkte trainingsrelevante informatie. De volledige informatie is toegankelijk met een betaald abonnement van € 6 per jaar (of € 1 per maand). Het abonnement is makkelijk af te sluiten via de app. De verschillen tussen beide versies zijn hieronder weergegeven.

  Share

Gerelateerd Nieuws

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten