Organisatie Detail

WWW.BESTOFFOOTBALL.NL

Beheerder

Daniël Epskamp

Website

www.bestoffootball.nl

Contact

0681908000

info@bestoffootball.nl

Teqball Distributeur Nederland.

Wat is Teqball?

Teqball is een nieuwe voetbalsport en het best te omschrijven als een mix van voetbal, tafeltennis en voetvolley. Teqball is een trainingsvorm voor het verbeteren van je techniek, coördinatie, balgevoel, conditie en concentratie maar Teqball is vooral een erg leuk (voetbal) spel. Teqball wordt gespeeld op een Teqball tafel. Teqball is ontwikkeld als voetbalspel maar er zijn meerdere leuke spelvarianten mogelijk. Teqball kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden.

 

Wie zijn wij?

BESTOFFOOTBALL.NL is sinds 2017 de exclusieve distributeur voor Teqball in Nederland.

Naast de distributie van de Teqball tafels realiseren wij complete Teqball Courts inclusief kunstgras en boarding.

 

Doelstelling

Onze doelstellingen is om op een leuke manier bij te dragen aan de technische ontwikkeling van voetballers. Ook willen we kinderen en volwassenen meer laten bewegen.

 

Onze Klanten

De Teqball tafels  worden inmiddels gebruikt bij vele internationale topclubs zoals Manchester United, Arsenal, Everton, Southampton, Watford, Chelsea, Real Madrid, Valencia, Sevilla, FC Porto, AEK Athene, Olympique Marseille en Paris st Germain. Ook in Nederland begint Teqball steeds bekender te worden. Ajax, Excelsior, AZ en FC Twente zijn de eerste voetbalclubs in Nederland die onze Teqball tafels in gebruik hebben genomen.

 

Naast voetbalclubs richten we ons met Teqball op campings, vakantieparken, hotels, sportparken, sport and healthclubs en particulieren

  Share

Gerelateerd Nieuws

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten