Co-innovate in Sport 2019

Wilt u meer weten over innovaties in de sport? En wilt u uw netwerk uitbreiden? Kom dan op 4 en 5 juli naar de conferentie Co-innovate in Sport 2019 in Brussel.

Locatie Spiegelzaal De Martken, Oude Graanmarkt 5, Brussel Datum 4 jul - 5 jul 2019, 09:00 - 17:30

Het European Platform for Sport Innovation (EPSI) organiseert de conferentie samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het Enterprise Europe Network in Nederland en België, EEN Wallonia en Hub.Brussels. Het evenement is bedoeld voor bedrijven, ondersoeks- en innovatie-organisaties, universiteiten, sportorganisaties en vertegenwoordigers uit de publieke sector.

Programma

Tijdens de conferentie ontdekt u innovaties en hun relatie met het sportecosysteem. Diverse zaken komen aan de orde, waaronder:

- Het verbeteren van performance door innovaties

- Het opleveren van businesskansen door innovaties die een actieve leefstijl stimuleren

- Bijdragen door publieke autoriteiten aan innovaties binnen het sportecosysteem

Diverse sprekers zullen over de twee dagen aan het woord komen, zoals Harmen Bijsterbosch van InnoSportLab Sport & Beweeg en Steven Vos van Technische Universiteit Eindhoven. Daarnaast is Reneé Wijlens van Cluster Sports & Technology een van de actieve inbrengers. Naast het plenaire gedeelte worden er diverse matchmakingsessies georganiseerd.

Aanmelden en andere informatie

Aanmelden voor de conferentie kan tot 2 juli via deze link. Meer informatie is hier te vinden.

Kosten: €250 (matchmaking is gratis)

Tijdstip: 4 juli van 09:00 t/m 20:00

5 juli van 08:00 t/m 17:30

Locatie: Spiegelzaal De Markten, Oude Graanmarkt 5, Brussel