Overzicht

Meet, Match and Multiply

Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en vitaliteit. Sinds begin 2019 organiseert het Cluster Sports & Technology daarom ‘Meet, Match and Multiply’ bijeenkomsten. Bijeenkomsten gericht op Inspireren, Verbinden en Versnellen. Meet staat voor het inspireren door interessante sprekers over een bepaald thema, match voor pitches van bedrijven met een hulpvraag en multiply voor het vermenigvuldigen van kennis en ervaringen tijdens de borrel. In 2020 vinden de bijeenkomsten plaats op 10 juni en 10 november.

Locatie Holst Centre op de High Tech Campus 31
Datum 10 jun 2020, 15:30 - 19:00

Programma 10 juni – ‘Van sensoren naar een succesvolle businesscase’

15.30 uur: Opening / inloop in het Holst Centre op de High Tech Campus 31.

16.00 uur: Meet – Inspirerende sprekers zetten de toon voor de ontwikkeling van innovatieve sensortoepassingen. Hierin komen o.a. Heleen Broers (ImecNL) en David Röell (SAP / Volvo Ocean Race) aan het woord.

17.00 uur: Match – Cases over sensoren worden gepitcht. Ondernemers presenteren hun cases om in het publiek een match te vinden die hem of haar kan helpen om het idee naar een concreet product te brengen.

18.00 uur: Multiply – Borrel en mogelijkheid tot netwerken.

19.00 uur: Einde.

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten