Overzicht

Meet, Match and Multiply

Meet, Match and Multiply - Internationalisering

Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en vitaliteit. Daarom organiseert Cluster Sports & Technology op 27 november 'Meet, Match and Multiply'.

Locatie AAA-LUX (Fijenhof 4, 5652 AE Eindhoven)
Datum 27 nov 2019, 16:00 - 19:00

‘Meet, Match and Multiply’ is een bijeenkomst, waarbij Ontmoeten, Verbinden en Versnellen centraal staan. Op 27 november wordt de laatste editie van 2019 georganiseerd. Deze bijeenkomst wordt aansluitend georganiseerd aansluitend aan de eindbijeenkomst van het InnovatiePrestatieContracten project. Hierbij presenteren deelnemers van 13.30-15.30 uur welke stappen ze gemaakt hebben gedurende het project en welke stappen ze in de toekomst nog willen maken.

Aanmelding is gratis en kan hier!

Programma

16:00 uur - Meet
Ontmoet sprekers die je vertellen over internationalisatie

17:00 uur - Match
Bedrijven pitchen vanuit hun kracht en/of hun vraag om hulp om in het publiek een match te vinden die hem of haar kan helpen of de kracht kan vergroten, voor deze keer zoeken we circa 3 bedrijven die willen pitchen en voordeel willen halen uit samenwerking en kennisdeling. Wil jij een Engelstalige pitch geven? Geef je dan uiterlijk vrijdag 8 november op met een mail naar heijden{at}sportsandtechnology.com. Pitches over internationalisatievraagstukken hebben de voorkeur.

18:00 - Multiply
Door tijdens de borrel de juiste netwerkconnecties op te doen kun je innovatiekracht vermenigvuldigen

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten