Nationale Sport Expo 2019

Nationale Sport Expo staat voor een netwerk van sporters, professionals en ondernemers die actief zijn binnen de sportbranche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt de Nationale Sport Expo zich van de traditionele (vak)beurzen. De expo dan ook het doel om alle stakeholders meer succes te bieden!

Locatie Ahoy, Rotterdam Datum 7 sep 2019, 10:00 - 16:00

De organisatie van de expo biedt bezoekers en exposanten een programma aan met 100+ masterclasses, business seminars, en workshop verdeeld over zes conferentiezalen die zich op de beursvloer bevinden. Zo is het mogelijk om 1500 personen per sessie op de beursvloer te voorzien van info. Maar ook in de voorbereidingen nemen zij partners en bezoekers mee in hoe zij alles uit het beurs bezoek kunnen halen, met als doel iedereen succesvoller naar huis te sturen. Partners krijgen de mogelijkheid om actief een bijdrage te leveren aan het programma en de totstandkoming daarvan. Het voorlopige programma is hier te vinden!

Voor wie is de Expo?

– Beleidsmedewerkers en ambtenaren binnen gemeenten
– Bestuurders van clubs en verenigingen
– Trainers/coaches van sportclubs

Waarom?

Binnen bezoekersgroepen bestaan er vele uitdagingen en is er een informatiebehoefte op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Hierin wil de Nationale Sport Expo voorzien, middels masterclasses, business seminars, en workshop van branchedeskundigen en kennispartners met echte relevante info uit de markt en antwoorden op vraagstukken die nú spelen.

Wat biedt de Expo u?

De Nationale Sport Expo brengt u als beslisser binnen de sport in contact met elkaar én met relevante deskundigen en leveranciers binnen de sportbranche. Dit doen wij mede door bezoekers en exposanten een kennis programma te bieden dat verdeeld is over conferentie zalen die zich op de beursvloer bevinden.