Overzicht

Science & Engineering Conference on Sports Innovation 2019

Science & Engineering Conference on Sports Innovation 2019

Op vrijdag 11 oktober 2019 zal in Technische Universiteit Eindhoven de 'Science and Engineering Conference on Sport Innovations' - kortweg SECSI - plaatsvinden. Het doel van de conferentie is om onderzoek en innovatie op het gebied van sport te stimuleren door kennis met elkaar te delen. Daarnaast versterkt het de samenwerkingen tussen universiteiten en onderzoeksinstituties.

Locatie De Zwarte Doos, Den Dolech 2, Eindhoven
Datum 11 okt 2019, 09:00 - 18:00

Tijdens dit eendaagse congres presenteren diverse onderzoekers uit het vakgebied van sportwetenschappen hun eigen onderzoeken. Aangezien het doel is om een overzicht te geven van de Nederlandse sportwetenschap is het toegestaan om ouder werk te presenteren, zelfs al is het eerder besproken bij andere conferenties. De conferentie is in het Engels en een normaal kaartje kost 75 euro, terwijl MSc studenten enkel 40 euro hoeven te betalen. Het volledige programma wordt later bekendgemaakt.

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten