Vakbeurs Sportaccomodaties

Vakbeurs Sportaccommodaties is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Bent u als (semi-)professional of vrijwilliger betrokken bij aan ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties? Lees hieronder dan zes redenen waarom dit evenement in uw agenda moet staan.

Locatie Meidoornkade 22 | 3992 AE Houten Datum 14 mrt 2019, 09:45 - 17:00

6 redenen om te bezoeken

 1. 100% focus op accommodaties
  Er zijn talloze factoren waar u als professional rekening mee moet houden om een sterke accommodatie neer te zetten. Daarom vestigt Vakbeurs Sportaccommodaties als enige evenement in Nederland alle aandacht op de accommodatie zelf: van financiering en ontwerp tot beheer en onderhoud.
 2. Bespaar zeeën van tijd
  Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is deze dag op één plek voor u verzameld. U ziet, hoort en ervaart terplekke wat de nieuwste mogelijkheden in uw vakgebied zijn. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.
 3. Inspirerende sessies
  Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.
 4. Laagdrempelig en ongedwongen netwerken
  Op de beursvloer bent u overal welkom voor een goed gesprek, en schudt u de hand met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Daardoor is de vakbeurs hét netwerkmoment van het jaar.
 5. Onmisbaar voor iedere professional in het vakgebied
  Het maakt niet uit of u ambtenaar, adviseur, ontwerper, of ander soort professional uit het vakgebied bent. Door ideeën, visies en kennis met elkaar te delen, halen we het meeste uit onze sportaccommodaties – zowel nieuwe als bestaande. Op de beursvloer komen meer dan 1.600 van uw vakgenoten samen. Ook u bent een essentiële speler in dit netwerk.
 6. Kosteloos en zorgeloos
  Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.

Lees hier meer.

Achtergrondinformatie

100% focus op sportaccommodaties

Er zijn talloze factoren waar u als professional rekening mee moet houden om een sterke accommodatie neer te zetten. Daarom vestigt Vakbeurs Sportaccommodaties als enige evenement in Nederland alle aandacht op de accommodatie zelf: van financiering en ontwerp tot beheer en verduurzaming. Zowel voor binnen- als buitensportaccommodaties.

Op de beursvloer in Expo Houten vindt u bij 170 bedrijven en organisaties alle nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen die voor uw werk van belang zijn. De hele markt is deze dag op één plek voor u verzameld. U ziet, hoort en ervaart terplekke wat de nieuwste mogelijkheden in uw vakgebied zijn.

Kennissessies

Tijdens de beurs staat er een programma met hoogwaardige kennissessies voor u klaar over uiteenlopende thema’s. In sessies van 30 minuten nemen specialisten u mee in actuele vraagstukken en oplossingen. Daardoor kunt u direct na de beurs met praktische handvatten aan de slag.

Onder andere het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zal lezingen verzorgen over nieuwe subsidieregelingen voor gemeenten en sportverenigingen. Ook kunt u aanschuiven bij gevarieerde sessies van Kenniscentrum Sport, NOC*NSF, verschillende sportbonden en de BSNC.

Gratis toegang

Een bezoek aan de beurs kost u helemaal niets. U parkeert kosteloos voor de deur, hebt toegang tot de gehele beursvloer en alle lezingen, en kunt genieten van gratis koffie, thee en fris in de gangpaden. U hoeft zich alleen maar online te registreren. Ga nu naar www.vakbeurssportaccommodaties voor uw toegangskaart.