Bert Beverdam

Navbar logo

Beroep

Advisor: ‘Sports, Safety and Security’

Contact

b.beverdam@enschede.nl

06 30143570

Gemeente Enschede

Biografie

"Ik werk als ‘teamleider binnensport' en 'advisor: ‘sports, safety and security’, match organisation and sports accommodation' bij het programma BMO, afdeling Sportaccommodaties van de gemeente Enschede. Met ingang van 1 september 2016 wordt dit het sportbedrijf van de gemeente Enschede, genaamd "Sportaal".

 

Binnensport bestaat uit de drie teams; Facilitair Beheer, Techno Service en Schoonmaak. Wij richten ons op de sporttechnisch kerntaken en het verder professionaliseren van de dienstverlening en vergroten van de maatschappelijke meerwaarde van 42 gemeentelijke binnensport-accommodaties (50 zaaldelen). Daarnaast ondersteunen wij 95 speelzalen uit het primair onderwijs (in Enschede en omgeving). Onderhoud en veiligheidskeuringen doen wij met eigen medewerkers en wij beschikken over een (stads)werkplaats in het gebouw van de Peformance Factory (voorheen Polaroid).

 

'Sports, Safety and Security' is een samenwerking tussen verschillende overheden, opleidingsinstituten en (sport)branche gerelateerde bedrijven die allen als doel hebben de veiligheid in en rond sporten en (sport)evenementen te verbeteren.

 

Op innovatieve wijze organiseren we ons werk en bouwen we aan de (sportieve) toekomst. Samenwerken en netwerken staat bij ons centraal waarin ik adviseer, participeer en optreed als intermediair.

 

Mijn quote is: 'sports safely and enjoy'.

Bouwen, handhaving, veiligheid en sport vormen de rode draad in mijn leven. Zowel privé als professioneel heb ik grote interesse in het samengaan van deze thema's. Graag werk ik mee aan het vergroten van de totale sportbeleving. Met plezier en enthousiasme draag ik mijn kennis over".