Maurice Aarts

Medium 571646eb4e1f1a001d2705d7 7899e03bc02eb8a5873a

Beroep

Manager InnoSportLab / Human Movement Scientist

Contact

maurice@isldb.nl

+31628351624

InnoSportLab 's-Hertogenbosch

Biografie

Maurice Aarts (1967) is opgeleid als bewegingswetenschapper aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam en als docent Lichamelijke Opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool. Na deze opleidingen was hij eerst werkzaam als gymleraar aan een HAVO/VWO school in Eindhoven. Daarna werkte hij 11 jaar bij de Faculteit Bewegingswetenschappen (FBW) van de VU in Amsterdam als opleidingscoördinator van het Postdoctorale ergonomie onderwijs. Ook was hij voor de Digitale Universiteit drie jaren werkzaam als projectleider voor de ontwikkeling en implementatie van het bachelor-master ‘Schakelprogramma Bewegingswetenschappen’.

In zijn VU-periode was hij betrokken bij diverse commissies en bestuurswerk, onder andere 6 jaar als bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie (NVvE) en 3 jaar als bestuurslid van de Stichting Registratie ergonomen (SRE).

Maurice werkt nu bij de Fontys Sporthogeschool als hogeschooldocent praktijkonderzoek, biomechanica, anatomie, pathologie en bewegingsanalyse en was daar tevens sectiehoofd van de sectie Bewegingswetenschappen. Verder heeft hij een eigen bedrijf op het gebied van (sport)projecten en e-learning van waaruit hij ook als projectleider voor InnoSportNL heeft gewerkt.

Maurice werkt nu als labmanager / bewegingswetenschapper in het  InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch – Innovatie in Gymnastische Sporten dat gevestigd is in de grootste gymnastische trainingslocatie van West-Europa, "De Plek" in Den Bosch.

W: https://www.isldb.nl

E: innosportlabgs@gmail.com en maurice@isldb.nl

Projecten

Organisaties

Datasets