<
Overzicht

Big Improvement Day 2021

Op woensdag 19 mei 2021 vindt voor de 14e keer de Big Improvement Day (BID) plaats. Dit bekende netwerkevenement voor overheid en bedrijfsleven is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sportinnovator is onderdeel van het hoofdprogramma met een rondetafelgesprek over het belang van sporten en bewegen voor onze gezondheid en welke positieve rol innovaties daarin spelen.

Locatie Online
Datum 19 mei 2021, 09:30 - 19:45

Deelnemers aan het gesprek zijn Karin van Bijsterveld, lid van het Topteam Sport en voorzitter van NL Actief, de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland; Roald van der Vliet, manager Nationaal zwemcentrum De Tongelreep, het kennis- en innovatiecentrum van de Nederlandse zwemsport; en oud-schaatser Martin Hersman, managing Partner bij Lifeguard, advies-, trainings- én coachingbureau op het gebied van Health & Performance. Onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Busscher bespreken zij welke innovatieve Big Improvements heel Nederland in beweging moeten gaan krijgen.

De Big Improvement Day vindt vanwege corona online plaats en wordt live uitgezonden vanuit het gloednieuwe AFAS Theater in Leusden.

BID is aanstaande woensdag 19 mei vanaf 09.15 uur te volgen via de livestream.

Het rondetafelgesprek van Sportinnovator staat gepland van 15.40 – 16.05 uur.