Overzicht

Big Improvement Day 2020

Big Improvement Day 2020

Trots zijn op wat goed gaat is niet vanzelfsprekend in ons land. De Big Improvement Day is opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sportinnovator zal ook aanwezig zijn op het evenement met de presentatie 'De waarde van Sportinnovatie: zo winnen we allemaal'!

Locatie AFAS Circustheater, Circusplein 50, Den Haag
Datum 21 jan 2020, 09:30 - 17:00

Sinds 2008 komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar. De Big Improvement Day is de positieve tegenhanger van Prinsjesdag, waar wordt stilgestaan bij wat goed gaat en hoe het nog beter kan.

De organisatie gelooft dat verfrissende ideeën ontstaan waar mensen uit verschillende sectoren met elkaar in contact gebracht worden. Dat er actie ontstaat wanneer er vragen gesteld worden en dat inspiratie leidt tot Big Improvement. Door de verbinding tussen overheid en bedrijfsleven te leggen, is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform voor innovatieve ideeën, grensoverschrijdende ontmoetingen en vernieuwende samenwerking. Daarbij is het uitgangspunt van BID dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.

Programma

9:30 - 10:40 | Blok 1
Met onder meer het Opiniepanel van EenVandaag, 'De waare van Sportinnovatie: zo winnen we allemaal' en de uitreiking van de BID Positivity Award.

11:30 - 12:45 | Blok 2
Met onder meer pitches voor de sidesessies, een optreden van Jong Talent Koninklijk Conservatorium en de uitreiking van de Phoenix Award.

14:00 - 15:15 | Blok 3 Sidesessies
Pitches Haagse Vernieuwers Challenge

15:45 - 17:00 | Blok 4
Met onder meer Steven van Eijck (RAI), Ali B en de wrap-up van Dominique Engers.

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten