Overzicht

Big Improvement Day (BID) 2021

De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor ‘de meest positieve dag van het jaar’. Dit jaar verwelkomt de BID haar 10.000ste gast. Gedurende het jaar worden er BID diners gehouden waar genodigden een podium krijgen om oplossingen te bieden aan urgente maatschappelijke kwesties.

Locatie AFAS Theater in Leusden
Datum 19 jan 2021

BID is in de voorgaande jaren uitgegroeid tot een grote beweging in Nederland en heeft met haar achterban bewezen een meerwaarde te zijn door het bedrijfsleven en de overheid samen te brengen. Vele samenwerkingsverbanden, partnerschappen en spin-offs zijn al voortgekomen uit het BID-netwerk. De droom van Van Hessen om een positieve beweging neer te zetten die ook daadwerkelijk concrete resultaten boekt, is uitgekomen. De nieuwe locatie (het AFAS Theater) is een uitkomst van de wens de positie als facilitator en verspreider van positiviteit te verstevigen. Van Hessen: “Gezond blijven groeien vereist dat je blijft vernieuwen. Het uitbouwen van de samenwerking met AFAS past bijzonder goed in deze strategie en we gaan hierdoor nog meer impact maken in onze samenleving.”

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten