Overzicht

EsportX in Ahoy Rotterdam

EsportsX in Ahoy Rotterdam

EsportsX is hét kennisevent over de groeiende waarde & impact van esports en gaming. De afgelopen jaren is het uitgegroeid tot dé grootste esports conferentie van Nederland. En dit jaar... wordt het nog groter!

Locatie Ahoy Rotterdam
Datum 18 okt 2019, 09:00 - 20:00

Door een unieke samenwerking met Ahoy en de Gemeente Rotterdam vindt EsportsX 2019 plaats in Rotterdam Ahoy: een van de grootste evenementenhallen van Nederland. En... ook nog eens tijdens ’s werelds grootste digital entertainment festival: DreamHack!

Ook deze editie wordt de line-up gevormd door experts en specialisten. Professionals bij commerciële brands, zoals 100% voetbal en Ziggo, esports experts van Ajax en SEGinternational en lokale overheden, waaronder de Gemeente Rotterdam laten zien hoe je vanuit verschillende domeinen esports voor je kan laten werken!

Programma

Met inspirerende roundtable sessies, matchmakings, NextGen Pitches en internationale keynotes is er optimale en individuele kennisoverdracht. Daarmee is deze editie van de conferentie de grootste en meest interactieve editie tot nu toe!

Extra informatie

Normaal kaartje: €295,-

Kaartje vóór 15 juli: €185,-

Alle deelnemers krijgen ook nog gratis toegang tot DreamHack. Verdere informatie vind je hier!

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten