Overzicht

Meet, Match and Multiply

Het Cluster Sports & Technology ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als een van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en vitaliteit.

Locatie Zoom (digitaal)
Datum 1 jul 2020, 16:00 - 18:00

Sinds begin 2019 organiseert het Cluster Sports & Technology daarom ‘Meet, Match and Multiply’ bijeenkomsten. Bijeenkomsten gericht op Inspireren, Verbinden en Versnellen. Meet staat voor het inspireren door interessante sprekers over een bepaald thema, match voor pitches van bedrijven met een hulpvraag en multiply voor het vermenigvuldigen van kennis en ervaringen tijdens de borrel. In verband met de Coronacrisis zal de editie komende van 1 juli digitaal plaatsvinden. Het mulitply gedeelte in break-out rooms. De volgende bijeenkomst staat gepland op 10 november.

Programma 1 juli – ‘Van sensoren naar een succesvolle businesscase’

16.00 uur: Opening / inloop

16.05 uur: Meet – Heleen Boers (ImecNL) zet de toon voor de ontwikkeling van innovatieve sensortoepassingen.

16.30 uur: Match – Cases over sensoren worden gepitcht. Ondernemers presenteren hun cases om in het publiek een match te vinden die hem of haar kan helpen om het idee naar een concreet product te brengen. Help jij Swimm, Skatirxx en GYMSTORY?

17.30 uur: Multiply – Mogelijkheid om dieper in te gaan op de pitches in de break-outrooms

18.00 uur: Einde.

Aanmelden

Aanmelden voor de MMM-bijeenkomst kan door uiterlijk dit formulier in te vullen. Om de kwaliteit van de meeting zijn er maximaal 50 plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij!

Ben je niet beschikbaar op 1 juli a.s.? De volgende MMM bijeenkomst vindt plaats op 10 november.

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten