Overzicht

Ontbijtsessie NOC*NSF voorafgaand aan Nationale Sport Vakbeurs 2019

De Nationale Sport Vakbeurs gaat voor komende 13 & 14 november een samenwerking aan gaat met het NOC*NSF. Wat kunt u allemaal verwachten van deze samenwerking?

Locatie Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Datum 13 nov 2019, 08:30 - 10:00

Ontbijtsessie NOC*NSF:
De belangrijkste sportdeelname-trends voor gemeenten

  • Voor wie: beleidsmedewerkers van gemeenten
  • Datum: woensdag 13 november, voorafgaand aan de opening van de Nationale Sport Vakbeurs
  • Tijdstip: van 08.30 uur tot 10.00 uur (inclusief informeel en gezellig ontbijt)
  • Gastheer: Richard Kaper, Manager Sportparticipatie bij NOC*NSF

Richard Kaper, Manager Sportparticipatie bij NOC*NSF, vertelt tijdens deze interactieve ontbijtsessie de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor gemeenten op het gebied van sportdeelname. Onderzoek laat zien dat Nederlanders steeds meer op hun eigen manier sporten en bewegen. De afgelopen jaren groeit het marktaandeel van ‘individuele sporten’ zoals bootcamp, hardlopen en fitness verder door. In een digitaal veranderende wereld veranderen de behoeften van de sporter snel. Voor gemeenten is het cruciaal om bij te benen en die behoeften te kennen.

Tijdens de sessie wordt onder het genot van lekkere broodjes, koffie en jus d’orange dieper ingegaan op de vraag “Hoe koppel ik de behoefte van mijn inwoners aan het sportaanbod of de sportaanbieders binnen mijn gemeente?” Daarnaast is er de ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen, te netwerken en van elkaar te leren.

Meld je snel aan, want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten