Overzicht

Evenement

Sportinnovator Bedrijventour Midden-Nederland

Na het succes van 'Bedrijf en Sport Regiotour Oost' tijdens het CSI in Geesteren organiseert Sportinnovator de komende tijd nog drie bedrijventours, waaronder één in Midden-Nederland. Tijdens deze gratis inspiratievolle sessies - georganiseerd in samenwerking met de KNVB en Open Voetbal Innovatiecentrum #11 - bieden we de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en waardevolle nieuwe initiatieven te ontplooien.

Locatie KNVB Campus, Zeist
Datum 16 jan 2020, 17:30 - 21:00

Voor wie: beslissers, CEO's, innovatiemanagers en directeuren
Partners:
KNVB, Open Voetbal Innocatiecentrum #11 en Sportinnovator
Deelname:
op uitnodiging. Heb je ook interesse? Mail dan naar daphne.vandijk@knvb.nl.
Hoe laat: inloop vanaf 17:30, aanvang om 17:45 tot 21:00 uur

Over de Sportinnovator Bedrijventours

Sport biedt bedrijven een grote kans om nieuwe markten aan te boren, en om maatschappelijk relevant te zijn. De sport- en vitaliteitsmarkt is veel groter dan menig ondernemer denkt. Sportinnovator beschikt over verschillende instrumenten die ondernemers helpen om tot impactvolle innovaties te komen binnen de sport, of om deze te versnellen. De komende jaren leggen we de focus op Voeding, Bewegen en Materialen, waarbij we zaken als duurzaamheid en preventie zeer belangrijk vinden. We vertellen graag welke mogelijkheden er zijn en daarom komen we naar je toe in de regio! Tijdens deze gratis inspiratievolle sessies biedt Sportinnovator ook de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en waardevolle nieuwe initiatieven te ontplooien.

Neem voor meer informatie over de Bedrijventour contact op met Paul van der Kolk, programmamanager Bedrijfsleven en Innovatie (paul@sportinnovator.nl, tel 0643597874).

Interesse in deze Sportinnovator bedrijventour in jouw regio?

Mail dan naar daphne.vandijk@knvb.nl