Overzicht

InnoSportLab Sport & Beweeg

InnoSportLab Sport & Beweeg is een non-profit innovatiecentrum, gevestigd in Eindhoven, dat innoveert om sport, spel en bewegen vanzelfsprekend te maken. InnoSportLab Sport & Beweeg streeft naar innovaties die leiden tot maatschappelijke én economische impact.

Over InnoSportLab Sport & Beweeg

Samen met eindgebruikers, bedrijven, gemeenten en kennisinstellingen ontwikkelt InnoSportLab Sport & Beweeg nieuwe producten, diensten en methodes die bijdragen aan deze missie. De dienstverlening van InnoSportLab Sport & Beweeg concentreert zich rondom het meten en monitoren van de behoeften en effecten van sport- en beweeggedrag.

InnoSportLab Sport & Beweeg ondersteunt gemeenten als onderzoeker en als adviseur in de uitvoering van hun beleid. Ondernemers en andere initiatiefnemers worden door InnoSportLab Sport & Beweeg ondersteund met kennis en diensten bij de ontwikkeling van innovatieve producten en/of diensten. Waar gewenst verzorgt InnoSportLab Sport & Beweeg projectcoördinatie en subsidieaanvragen.

Zo maakt InnoSportLab Sport & Beweeg effectieve sport- en beweegstimulering samen mogelijk!

Lees hier over het Innovatieplan.

Projecten
  • CityLegends: een dynamische, location based digital game die jongeren uitdaagt om in hun stad te gaan bewegen.
  • #040Beweegt: een initiatief dat de inwoners van Eindhoven op een toegankelijke manier betrekt bij innovaties, experimenten en onderzoeksprojecten, zoals de Eckart interactieve beweegroute.
  • USPC: de ambitie om wereldwijd aansprekende urban evenementen te organiseren en veelvuldig inzetbaar te maken voor sociaal-maatschappelijke activiteiten.
  • Vitality Living Lab: een programma dat in de Brainport regio (nieuwe) bedrijvigheid en werkgelegenheid op het gebied van vitaliteit stimuleert

Impressie

Bekijk meer impressies

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten