Overzicht

Innosportlab Sport & Beweeg

InnoSportLab Sport & Beweeg is een non-profit innovatiecentrum, gevestigd in Eindhoven, dat ernaar streeft om met behulp van innovaties de niet-sporter in beweging te krijgen, en de bestaande, recreatieve sporter met meer plezier, voldoening en/of minder kans op blessures te laten bewegen.

Over InnoSportLab Sport & Beweeg

Bij InnoSportLab Sport & Beweeg stapt men binnen in een netwerk van bedrijven, overheden, kennisinstellingen en sport-, zorg- en welzijnsorganisaties. De diensten die InnoSportLab Sport & Beweeg met haar partners aanbiedt zijn breed inzetbaar.

Met projectleiding, test- en meetdiensten, advies, co-creatie en kennis steunt InnoSportLab Sport & Beweeg innovaties die bijdragen aan de sport- en beweegstimulering in Nederland. Het doel hierbij is om samen met partners een gezonde, actieve leefstijl te creëren voor alle lagen van de bevolking en de toegankelijkheid en kwaliteit van sport en bewegen te verhogen.

Projecten
  • CityLegends: een dynamische, location based digital game die jongeren uitdaagt om in hun stad te gaan bewegen.
  • #040Beweegt: een initiatief dat de inwoners van Eindhoven op een toegankelijke manier betrekt bij innovaties, experimenten en onderzoeksprojecten, zoals de Eckart interactieve beweegroute.
  • Stad in Actie: de ontwikkeling van drie nieuwe sport- en beweeginnovaties voor de openbare ruimte.
  • Vitality Living Lab: een programma dat in de Brainport regio (nieuwe) bedrijvigheid en werkgelegenheid op het gebied van vitaliteit stimuleert

Impressie

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten