Overzicht

Challenge: Gemeente Breda en Sports Tech Campus Breda zoeken jouw innovatie voor de openbare ruimte

De gemeente Breda en de Sports Tech Campus Breda hebben elkaar gevonden op het gebied van een uitdaging. En daar kunnen ze jouw innovatie bij gebruiken! Er wordt namelijk een challenge geopend op het gebied van innovaties in de openbare ruimte.

Redactie 06 augustus 2020, 00:00

(Inter)nationale bedrijven met een sterke focus op sport en bewegen in de openbare ruimte, worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze challenge. Is er een bewezen product en/of dienst dat volgens jou een bijdrage kan leveren aan sporten in de openbare ruimte, is deelname al toegestaan. Let op: dat is het niet, als het om slechts een idee of een prototype gaat.

De gemeente en de Sports Tech Campus kiezen uiteindelijk vijf bedrijven uit die de kans krijgen om hun innovatie te demonstreren aan de beslissers van de gemeente Breda. Speerpunt: de gemeente Breda richt haar openbare ruimten zo in, dat het uitnodigt tot recreatie, beweging en sport. Daarnaast wil de gemeente het gebruik van de huidige infrastructuur inzetten/faciliteren. Het is hun ambitie om een ​​actieve samenleving te krijgen. Download hun visiedocument voor meer informatie.

TIJDLIJN
30 juli - Inschrijvingen geopend
17 september - Inschrijvingen gesloten
5/6 oktober aankondiging finalisten
11 november - Grote finale "Innovatie in de openbare ruimte"