Overzicht

Innovatief en ondernemend talent gezocht!

Innovatief en ondernemend talent gezocht!

Op 7 oktober wordt het 16e Sport Innovatie Congres georganiseerd op de High Tech Campus in Eindhoven. Het thema van dit jaar is ‘Connecting business, sports & vitality’. Daarom willen we tijdens deze editie innovatietalenten die oplossingen hebben bedacht om mensen vitaler te maken op het werk of in de openbare ruimte een podium geven.

Redactie 17 september 2019, 09:43

Het gaat dan om innovaties die je zou kunnen categoriseren als de Nederlandse ‘Innovatiebeloften’. Zij hebben het in zich om de toekomstige winnaars van de Dutch Sports Innovation Award te worden.

Het Sport Innovatie Congres organiseert daarom Start-up pitches voor Innovatiebeloften, met experts en ondernemers met verschillende achtergronden. Zij zijn absolute toppers op hun gebied en zullen innovaties op basis van een pitch beoordelen op marktpotentie, technische haalbaarheid, kwaliteit van jou en/of je team, het business- en verdienmodel en financierbaarheid. Een paar namen kunnen we alvast verklappen:

  • Martin Oldeweghuis (oud topman van Ten Cate en lid van het topteam Sport)
  • Sven de Cleyn (programma manager van het wereldvermaarde tech incubator Imec.Istart).
  • Gerard Helms (CEO Interstellar Sports BV)

Wil jij deelnemen? Ga dan naar https://sport-innovatiecongres.nl/innovatiebeloften/ voor meer informatie en meld je voor 20 september aan!