Overzicht

Innovatieoproep voor TeamNL wintersporten

Vooraankondiging innovatiechallenge

Welke innovaties gaan mogelijk bijdragen aan Olympisch en Paralympisch goud? Door het aanjagen van innovatie bij meerdere wintersporten willen we bijdragen aan topsportprestaties, die zich in ultieme vorm uiten in medailles op de Olympische en Paralympische Spelen. In samenwerking met TeamNL dagen we ondernemers en innovatoren uit om een subsidieaanvraag in te dienen voor een innovatieproject.

Redactie 24 januari 2024, 10:00

Samen met TeamNL willen we innovatieve plannen verder helpen, door gedurende 12 maanden een project te (co)financieren en te ondersteunen. De subsidieoproep richt zich op echte vraagstukken uit de topsport die de komende periode worden geformuleerd. Ondernemers en innovatoren kunnen op basis van deze vraagstukken uit de sport een subsidieaanvraag indienen.

De insteek van deze oproep is het daadwerkelijk (door)ontwikkelen van een product of concept dat tegemoetkomt aan de behoefte in de sport en in de praktijk wordt getest en gevalideerd.

We stellen voor deze oproep in totaal 100.000 euro beschikbaar, maximaal aan te vragen budget per aanvraag is 33.333 euro. De subsidieoproep gaat eind februari open.

Gerelateerd nieuws