Overzicht

Ronde Sportinnovator Vouchers is nu geopend

Heb je als gemeente of sportbond een innovatievraag? Dien samen met een Sportinnovator-centrum dan nu een aanvraag voor een Sportinnovator Voucher in.

Redactie 13 maart 2020, 09:00

Voucher vraag
Als gemeente of sportbond (inclusief KVLO, NL Actief en Gehandicaptensport Nederland) loop je waarschijnlijk wel eens tegen innovatievragen aan. Bijvoorbeeld: op welke manier kunnen wij ons park inrichten om mensen te laten bewegen of is er een nieuwe spelvorm te ontwikkelen om een sport aantrekkelijker te maken voor een bepaalde doelgroep? Voor deze vragen kun je een Sportinnovator Voucher aanvragen. Let op: de (sport)innovatievraag moet passen binnen de ambities van het Nationaal Sportakkoord.

Voorwaarden
Er is in totaal 200.000 euro beschikbaar. Per voucher kan er maximaal 10.000 euro aangevraagd worden. De looptijd is maximaal 6 maanden. Per Sportinnovator-centrum kunnen maximaal 2 vouchers toegekend worden. Bekijk de voorwaarden, criteria en de templates in de oproep (zie bijlage onderaan de pagina).

Update 27-03-2020:
Sportinnovator heeft extra geld beschikbaar gesteld voor de Sportinnovator Vouchers. Het bedrag is opgehoogd naar 260.000 euro.

Beoordeling
Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend tot uiterlijk 31 december 2020. En worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Indien het totale budget is uitgeput vóór de deadline, sluit de oproep.

Meer informatie
Heb je vragen over de oproep neemt dan contact op met Nynke Terpstra via terpstra@zonmw.nl.

Gerelateerd nieuws