De website van Sportinnovator is vernieuwd! De nieuwe website is gebruiksvriendelijker en eenvoudiger, zodat je als bezoeker makkelijker vindt wat je zoekt. Zowel op laptop, als telefoon of tablet. De vernieuwde site biedt specifieke informatie voor onze doelgroepen bedrijven, sportinstellingen, gemeenten en onderzoekers. Op deze manier denken wij alle doelgroepen beter van dienst te zijn op het gebied van innovatie.

Redactie 15 maart 2019, 13:56

Daarnaast hebben de Sportinnovator-centra een prominente plek op onze website gekregen, waar ze duidelijker hun expertises kunnen presenteren. Sportinnovator-centra zijn ontmoetings- en broedplaatsen waar onderzoekers, ondernemers, overheden en sportorganisaties structureel samenwerken en vormen de spil in ons netwerk.

Momenteel wordt nog hard gewerkt aan een nieuwe versie van de Sport Data Valley. De verwachting is dat deze vernieuwde versie in het najaar van 2019 live gaat.

We denken dat we de bezoeker met de nieuwe site nog beter en sneller van informatie te kunnen voorzien. Mocht je nog informatie missen of vragen hebben over de website, dan kun je dat aangeven door een mail te sturen naar redactie@sportinnovator.nl.