Overzicht

Unieke verbinding tussen bedrijfsleven, sport en vitaliteit tijdens Sport Innovatie Congres

Unieke verbinding tussen bedrijfsleven, sport en vitaliteit tijdens Sport Innovatie Congres

Op maandag 7 oktober 2019 komt hét sportinnovatie-netwerk van Nederland samen op de High Tech Campus in Eindhoven. Twee gezaghebbende partijen op het gebied van sportinnovatie in Nederland, namelijk Sportinnovator en het Cluster Sports & Technology, hebben de handen ineengeslagen en organiseren het Sport Innovatie Congres. Dit jaar staat de verbinding tussen bedrijfsleven, sport en vitaliteit bij nieuwe sportinnovaties centraal.

Redactie 27 juni 2019, 17:49

Op de slimste vierkante kilometers van Europa komen naar verwachting 350 professionals vanuit sport, overheid, wetenschap en innovatie samen om elkaar te ontmoeten en zo kennis en ervaringen te delen. Het bedrijfsleven en ondernemerschap staan centraal en met elkaar gaan we op zoek naar samenwerkingen en het delen van kennis om in Nederland en daarbuiten nog meer reikwijdte te creëren. Welke technologische innovaties uit het bedrijfsleven zijn te vertalen naar topsport en vervolgens breedtesport? Of welke innovaties vanuit de sport kunnen bijdragen aan een vitalere samenleving?

Gevarieerd programma

Het programma is een combinatie van verdiepende, praktijkgerichte sessies en inspirerende plenaire onderdelen. De dag start met een interactief deel met pitches van start-ups en rondetafel-sessies rond diverse thema’s. Aansluitend volgt een plenaire opening met (inter)nationale keynotes afgewisseld met twee on-stage talkshows. In de eerste talkshow praten ondernemers over het benutten van kansen en bewezen succesvolle business cases in sport en vitaliteit. In de tweede talkshow komen coaches en trainers uit de top- en breedtesport van gevestigde en nieuwe sporten aan het woord en geven zij hun visie op het belang en de impact van sportinnovatie, mede in relatie tot de bredere maatschappelijke relevantie.

Het gehele programma vind je hier!


Meer informatie over het congres, het programma, de sprekers, de award en registratie is te vinden op www.sport-innovatiecongres.nl.

Locatie

High Tech Campus
High Tech Campus 1e
5656 AE Eindhoven

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten