Overzicht

Kennisevent Esports, Gaming en gamifacation

Esports, gaming en gamification (EGG) bereikt steeds meer sport- en beweegprofessionals. De groei van het aantal EGG-initiatieven binnen deze sport- en beweegsector neemt toe. Het Kennisevent EGG is dé plek waar initiatieven samenkomen, inspiratie en kennis wordt opgehaald, en vragen door en voor sport- en beweegprofessionals uit praktijk, beleid en onderzoek gesteld worden.

Locatie Stadion Galgenwaard, Utrecht
Datum 4 okt 2022, 08:30 - 17:00

Kenniscentrum Sport & Bewegen en EsportsX organiseren op 4 oktober 2022 in Stadion Galgenwaard de tweede editie van het Kennisevent EGG. In één dag nemen we jou mee in de wereld van EGG en beantwoorden jouw belangrijkste vragen. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe onderzoeken, casussen, organisaties en 30+ sprekers die je meenemen in het eerlijke verhaal over EGG. In deze tweede editie staat de praktijk, kennisdeling en netwerken centraal.

Voor wie?

Het Kennisevent EGG is bestemd voor sport- en beweegprofessionals zoals:

  • Praktijk: buurtsportcoaches, trainers, fysiotherapeuten en sport- en beweegconsulenten en medewerkers van sportbonden en sportserviceorganisaties.
  • Beleid: bestuurders, politici en beleidsmedewerkers en -makers van overheden en (innovatie)managers van sportbonden, sportserviceorganisaties en zorginstellingen.
  • Onderwijs- & onderzoek: docenten van het MBO, HBO en WO, onderzoekers en wetenschappers.
  • Esports- en gaming: game-ontwikkelaars, esportscoaches en -professionals, managers en CEO’s.

Ben je op een andere manier actief binnen de wereld van sport en bewegen en wil je weten hoe je EGG voor jouw organisatie kan inzetten? Ook dan mag je dit kennisevent niet missen!

Waarom aanmelden?

Met het kennisevent willen we sport- en beweegprofessionals verbinden, informeren én inspireren over de mogelijkheden die esports, gaming en gamification bieden voor jouw organisatie. Dit doen we door een realistisch beeld te geven van de mogelijkheden van EGG aan de hand van inspirerende keynotes, kennissessies en expert classes. Hierin nemen experts uit het sport- en beweegwerkveld je mee in de wereld van EGG door in te gaan op de wetenschap en de praktijkvoorbeelden.