Op dinsdag 21 mei organiseert Cluster Sports & Technology 'Meet, Match and Multiply', een bijeenkomst waarbij ontmoeten, verbinden en versnellen centraal staan. De organisatie ziet het zorgdragen voor een goed en laagdrempelig netwerk als één van haar belangrijkste taken. Een netwerk waarbinnen partijen elkaar weten te vinden om samen te werken en elkaar te helpen met innovaties op het gebied van sport en vitaliteit. Deze editie vindt plaats tijdens de Dutch Technology Week.

Locatie SX Eindhoven, Torenallee 3 Datum 21 mei 2019, 15:30 - 19:00

Programma

16:00 uur Meet

Ontmoet een spreker die je vertelt hoe creatief financieren je kan helpen bij het accelereren van je technologische innovatie op het gebied van sport een vitaliteit. De spreker zal deze creatieve financieringsmogelijkheden toelichten aan de hand van voorbeelden.

16:45 uur Match

Vanuit hun kracht en/of hulpvraag pitchen bedrijven hun innovatie om in het publiek een match te vinden die hem of haar kan helpen of hun kracht te vergroten. Het is mogelijkheid om vooraf een korte vraag in te dienen die beantwoord kan worden door het publiek. Voor deze keer zoeken we ca. 4 bedrijven die willen pitchen en voordeel willen halen uit samenwerking en kennisdeling. Mocht jij dat willen doen, vermeld dat dan bij je inschrijving.

18:00 uur Multiply

Door tijdens de borrel de juiste netwerkconnecties op te doen kun je innnovatiekracht vermenigvuldigen.

Het concrete programma wordt in aanloop naar 21 mei bekend gemaakt via Cluster Sports & Technology