Menu
Overzicht

NL Sports Week - Dutch Dubai

World Expo Dubai 2021

Tijdens de Expo 2021, organiseert Sportinnovator samen met Orange Sports Forum en Kenniscentrum Sport en Bewegen van 12 tot en met 16 december de NL Sports Week. Tijdens de NL Sports Week, zal de Nederlandse sportsector voor een groot internationaal publiek gepresenteerd worden.

Locatie Dubai & Online
Datum 12 dec - 16 dec 2021

Program

Het gehele programma zal in het Engels plaatsvinden. Hieronder vindt je een overzicht van de seminars georganiseerd door de KNVB, Orange Sport Forum (OSF), Kenniscentrum Sport & Beweeg en Sportinnovator.

Monday, december 13

 • Seminar "Food, Nutrition & Air Quality for a Healthy and Vital community"
  Georganiseerd door: Orange Sports Forum
  Tijd: 11.30 GST

 • Seminar "Football & Innovation"
  Georganiseerd door: Orange Sports Forum
  Tijd: 14:30 GST

Tuesday, December 14

 • Seminar "Where Sport & Physical Activity meet Esports, Gaming & Gamification"
  In deze webinar delen wij informatie over de groeiende interesse van de traditionele sport- en beweegwereld in esports, gaming gamification. Deze relatief nieuwe thema’s worden vaak gezien als een bedreiging door beleidsmaker, terwijl het ook kansen biedt om sport en bewegen te versterken. Wat is esports, gaming en gamification? Wat zijn de connecties tussen de thema’s? En hoe kunnen zij sport en bewegen versterken? In deze webinar geven wij antwoord op deze vragen. Een nieuwe wereld gaat voor je open!

  Georganiseerd door: Kenniscentrum Sport en Bewegen
  Tijd: 08.30 – 10.15 CET (Nederlandse tijd) | 11.30 – 13.15 GST

 • "The Sportinnovator live show On Sports, Sustainability and Circularity"
  Tijdens deze liveshow die rechtstreeks wordt uitgezonden vanuit het Netherlands Pavilion zal Sportinnovator een inzicht geven hoe het Nederlandse sport innovatie -ecosysteem werkt. Tevens zullen we dit proberen te spelen aan andere delen van de wereld. Tijdens deze verassende en interactieve live show zullen tevens drie, vers van de pers innovaties aan de wereld worden getoond.

  Georganiseerd door: Sportinnovator
  Tijd: 11.30 - 13.00 CET (Nederlandse tijd) | 14.30 - 16.00 GST

Wednesday, December 15

 • Seminar "The importance of Sport and Physical Activity in the Lives of Women and Girls"
  In dit seminar/webinar wisselen we uit wat valkuilen en kansen zijn voor sport en bewegen voor meisjes en vrouwen in verschillende landen, met een focus op empowerment en leiderschap. In anderhalf uur bieden we een breed palet van powervrouwen die graag hun kennis delen, zowel uit West-Europa als uit de Verenigde Arabische Emiraten.

  Georganiseerd door: Kenniscentrum Sport en Bewegen
  Tijd: 08.30 – 10.00 CET (Nederlandse tijd) | 11.30 – 13.00 GST

Aanmelden

Wil jij online de streaming van de sessies volgen? Meld je dan gratis aan via Dutchdubai.com. De aanmeldknop bevindt zich rechtsboven in het scherm.