Menu

Greening the Sports

tijdens de NL Sports Week - World Expo Dubai

Tijdens de Expo 2021, organiseert Sportinnovator samen met Orange Sports Forum en Kenniscentrum Sport en Bewegen van 12 tot en met 16 december de NL Sports Week. Op 14 december organiseert Sportinnovator het seminar "Greening the Sports & Dutch innovation Infrastructure". Tijdens dit interactieve seminar zitten aan tafel: Frank Verschoor en Alexander Euler (Hydraloop), Job Dekker (Grootgroener) en Recreational Systems International.

Note: Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie en video's over Grootgroener en Recreational Systems International (RSI).

Grootgroener

Hydraloop

Hydraloop stelt mensen en organisaties in staat om water en energie te besparen met slimme en betaalbare waterrecyclingproducten zonder verlies van wooncomfort. Decentrale waterrecycling is de meest efficiƫnte en betaalbare manier om minder water te gebruiken. En de gemakkelijkste manier om water te recyclen, is door het schoon te maken waar je het gebruikt. Het clean tech-systeem verzamelt, reinigt en hergebruikt licht vervuild water van douches, baden, wastafels en andere apparaten, zoals wasdrogers, airconditioning, warmtepompen en wasmachines. Met Hydraloop is behandeld water schoon, helder, veilig en gedesinfecteerd volgens de hoogste normen. Het kan worden hergebruikt voor toiletspoeling, wasmachines, tuinirrigatie en het bijvullen van zwembaden. Hydraloop, bekroond en eerste in zijn soort, biedt een verscheidenheid aan slimme, innovatieve waterrecyclingproducten voor woningen, commercieel vastgoed, sportfaciliteiten, hotels, lodges en meer. De gebruikers kunnen hun ecologische voetafdruk verkleinen en tot 45% besparen op waterverbruik en uitstoot.

Hydraloop sleepte al een groot aantal prijzen en onderscheidingen in de wacht met haar innovatieve manier van grijswater recycling. Het bedrijf uit Leeuwarden groeit snel en opende het afgelopen jaar kantoren in de Verenigde Staten en in het Midden Oosten. Vandaag beschikt Hydraloop over een uitgebreid partnernetwerk op alle continenten. In de documentaire 'Brave Blue World', die te zien is op Netflix, wordt het bedrijf voorgesteld als een van de oplossingen van de wereldwijde watercrisis.

NL Sports Week - Dutch Dubai

Tijdens de World Expo in Dubai (2021), organiseert Sportinnovator samen met Orange Sports Forum en Kenniscentrum Sport en Bewegen van 12 tot en met 16 december de NL Sports Week. Tijdens deze NL Sports Week, zal de Nederlandse sportsector voor een groot internationaal publiek gepresenteerd worden.

Gerelateerd nieuws