Bedrijventour

Bedrijventour

Sport biedt bedrijven een grote kans om nieuwe markten aan te boren, maar ook om maatschappelijk relevant te zijn. De sport- en vitaliteitsmarkt is veel groter dan menig ondernemer denkt. Sportinnovator beschikt over verschillende instrumenten die ondernemers helpen om tot impactvolle innovaties te komen binnen de sport, of om innovaties te versnellen. De komende jaren leggen we de focus op Voeding, Bewegen en Materialen, waarbij we zaken als duurzaamheid en preventie zeer belangrijk vinden.

We vertellen graag welke mogelijkheden er zijn en daarom komen we naar je toe in de regio! Tijdens deze gratis inspiratievolle sessies biedt Sportinnovator ook de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en waardevolle nieuwe initiatieven te ontplooien. De Sportinnovator Bedrijventour richt zich op beslissers, CEO’s / innovatiemanagers / directie.

Deelname aan de bedrijventours is op uitnodiging, maar we bieden je graag ook de mogelijkheid om je interesse kenbaar te maken. Meer informatie daarover is te vinden bij 'De aankomende bedrijventours'. Je kunt ook voor meer informatie contact opnemen met Paul van der Kolk, programmamanager Bedrijfsleven en Innovatie (paul@sportinnovator.nl, tel. 0643597874).

Aankomende Bedrijventours

"Een aantal van onze nieuwe contacten heeft niet alleen iets met sport te maken, maar ook met reguliere innovatie. Uiteindelijk was ik aangenaam verrast, puur door de samenstelling van mensen en hoeveel mensen met dezelfde soort zaken bezig waren. De bijeenkomst creëerde een smeltkroes van vraag en aanbod van innovatie en daar ligt wel de kracht van het concept.”

- Ondernemers Han Brunnekreeft over Bedrijventour Oost-Nederland

INTERESSE OM EEN SPORTINNOVATOR BEDRIJVENTOUR IN JOUW REGIO BIJ TE WONEN?

Check dan per evenement hoe je je interesse voor het evenement kenbaar kan maken!

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten