Nationale Sportinnovator Prijs

De Nationale Sportinnovator Prijs wordt toegekend aan innovatieve producten of diensten op het gebied van (top)sport en bewegen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan innovaties die leiden tot een concreet product of dienst. Dit betekent dat alle benodigde bouwstenen aanwezig zijn om binnen 6 tot 18 maanden van idee tot een getest en werkend prototype/dienst te komen, of tot opschaling van een bestaand prototype/dienst. Het Topteam Sport zoekt met deze prijs naar vernieuwende ideeën in de sport, waarbij wordt gekeken naar ideeën die behalve impact in de sport ook (potentieel) economische en maatschappelijke waarde hebben.

Nationale Sportinnovator Prijs 2020 - Toptraining

Het Topteam Sport wil met deze oproep innovaties stimuleren die de coach helpen in het optimaliseren van de topsporttraining. Het Topteam Sport versterkt met haar programma Sportinnovator de innovatieve as van het nationale Sportakkoord. Deze oproep focust zich op het deelakkoord ‘Topsport die inspireert’.

Vraag direct subsidie aan

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten