<

Bekenden van Sportinnovator op grootste sportbeurs Scandinavië

Sports Summit in Götenborg staat bekend als de grootste sportbeurs van Scandinavië. Van 17 tot en met 19 maart gaan vertegenwoordigers van de Zweedse sportmarkt de beurs op, om op die manier contacten te leggen. Ook bekenden van Sportinnovator zijn aanwezig.

Redactie 11 maart 2020, 12:20

De beurs omschrijft zichzelf als een plek waar beslissingennemers, influencers en innovators die advies, materialen en locaties voor sport ontwikkelen. Namens Nederland staan Propeaq, Recreational Systems International, Safesight, Sportsview en 3Dmouthguard op de beurs. Samen met de Nederlandse ambassade trekken zij op, om op die manier in het Holland House vertegenwoordigers van de Zweedse sportmarkt het een en ander bij te brengen over deze Nederlandse innovaties.

Maar niet alleen vanuit het Holland House worden de Nederlandse innovaties aan het publiek getoond. Zij presenteren zich ook tijdens één van de sessies op de beursvloer. Namens Sport eXperience deelt Arno Hermans zijn kennis over het internationale sport en innovatie domein tijdens het aangrenzende congres. Hij zal ingaan op de toenemende invloed van innovatie op de sport.

Extra activiteit
Als extra zijn de Nederlanders uitgenodigd voor eredivisie handbal op dinsdagavond en een diner met vertegenwoordigers van de Zweedse sportmarkt op woensdagavond.

Uiteraard staat de gezondheid van de mens centraal en staat de organisatie in nauw contact met de Zweden.