Nederlandse start-ups in race voor Sports Tech World Cup

Nederland is goed vertegenwoordigd in de Europese finale van de Sports Tech World Cup, het wereldkampioenschap voor tech start-ups in de sport. Kinetic Analysis, Ockyz, Propeaq en SciSport gaan tijdens Sport Business Day op 9 november de strijd aan met twaalf andere Europese sport start-ups.

Redactie 02 november 2017, 10:00

De Sports Tech World Cup is een initiatief van N3xt Sports uit Silicon Valley om een wereldwijde gemeenschap van tech start-ups in de sport op te bouwen. Als partner van N3xt Sports is Sport eXperience gastheer van de Europese finale.

Sport eXperience ontving inzendingen van start-ups uit zeventien Europese landen. Uiteindelijk is er toegewerkt naar een top-15. Eén kandidaat kreeg een wildcard. De zestien finalisten presenteren hun innovaties voor een internationale jury en investeerders tijdens Sport Business Day op 9 november in het Philips Stadion in Eindhoven.

Met trots presenteert Sport eXperience de volgende finalisten:

Top15

Sportbusinessday

Sport eXperience nodigt bonden, clubs, sport innovatoren, distributeurs, marketeers, ondernemers en studenten uit voor een complete dag over het thema: "Entrepreneurs push boundaries". Naast de finalisten ontmoet u vertegenwoordigers van o.a. Nike Air Jordan, Cornell University, Cybathlon, DSM, Europese Unie, Holst, Kopenhagen Marathon, Legia Warschau, PSV.

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten