Projectoproep Virtual Reality-games in het sport- en beweegbeleid in Vlaanderen

De projectoproep Virtual Reality-games in het sport- en beweegbeleid wil gameontwikkelaars en de sportsector bij elkaar brengen zodat er nieuwe en innovatieve mogelijkheden gecreëerd worden die een verrijking kunnen zijn voor het sport- en beweegaanbod.

Redactie 25 maart 2019, 09:00

De projectoproep is geïnspireerd op het Gamefonds, maar heeft een eigen sportspecifieke doelstelling. Gezocht wordt naar projecten die als eindproduct een Virtual Reality-game (VR-game) met een duidelijke sport- of beweegcomponent hebben. Aan de hand hiervan wordt onderzocht welke mogelijkheden Virtual Reality (VR) biedt om mensen effectief aan te zetten tot meer sporten en bewegen.

Op maandag 1 april wordt een info- en ontmoetingsmoment in de Sportinnovatiecampus van Sport Vlaanderen Brugge georganiseerd. Er is plaats voor extra uitleg over de projectoproep en ruimte voor vragen vragen. Het is ook een uitgelezen moment voor gameontwikkelaars en sportorganisaties om elkaar te ontmoeten en eventueel de basis te leggen voor een gezamenlijk project. Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur.

Lees hier meer over de oproep. Ook kan je daar de projectoproep nalezen en vind je er het aanvraagformulier en sjablonen voor bijlagen die deel moeten uitmaken van je aanvraagdossier. Dossiers kunnen ingediend worden tot uiterlijk 30 april 2019 om 12.00 uur.

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten