Overzicht

WK-kwalificatie voor sport start-ups in Eindhoven

Op donderdag 9 november is het Philips stadion het toneel voor de WK kwalificatie voor sport startups. Het Eindhovense Sport eXperience organiseert dan haar jaarlijkse Sport Business Day.

Redactie 20 september 2017, 10:00

Op deze dag vindt onder andere de Europese kwalificatie van de Sports Tech World Cup plaats. 15 Europese sport startups krijgen dan de kans om in de kleedkamer van PSV zich te presenteren aan jury en investeerders. De winnaar gaat naar Silicon Valley voor het officieuze WK.

Naast de kwalificatie presenteren 70 internationale sport startups zich aan bestuurders, distributeurs, investeerders, marketeers, sportbedrijven, sporters en studenten. Vanuit andere Europese landen enthousiasmeren Sport eXperience ambassadeurs startups om af te reizen naar Eindhoven. Van Finland tot Portugal en van Ierland tot Oekraïne worden de startups verwacht. Sport eXperience werkt met landenpaviljoens om de bezoekers een reis door sportinnovatie Europa te laten beleven.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het programma waarin vooraanstaande sprekers uit onder andere Denemarken, Nederland, Noord-Ierland, Polen, Portugal, USA, Zweden en Zwitserland aan meewerken.

Meer info op: sportbusinessday.org

Gerelateerd nieuws