Overzicht

Drie nieuwe Sportinnovator bedrijventours in het hele land!

Na het succes van 'Sportinnovator Bedrijventour Oost-Nederland' tijdens het CSI in Geesteren organiseert Sportinnovator de komende tijd nog drie bedrijventours in onder meer Noord-, Zuid- en Midden-Nederland. Tijdens deze gratis inspiratievolle sessies bieden we ondernemers de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en waardevolle nieuwe initiatieven te ontplooien.

Redactie 30 september 2019, 17:00

Sport biedt bedrijven een grote kans om nieuwe markten aan te boren, maar ook om maatschappelijk relevant te zijn. De sport- en vitaliteitsmarkt is veel groter dan menig ondernemer denkt. Sportinnovator beschikt over verschillende instrumenten die ondernemers helpen om tot impactvolle innovaties te komen binnen de sport, of om innovaties te versnellen.

Over de Bedrijventours

Eind vorig jaar startte Sportinnovator daarom een nieuw programma, specifiek gericht op bedrijven. Met dit programma wil Sportinnovator haar landelijke netwerk verder uitbouwen en daarbij het bedrijfsleven nog actiever betrekken en faciliteren. De komende jaren leggen we de focus op Voeding, Bewegen en Materialen, waarbij we zaken als duurzaamheid en preventie zeer belangrijk vinden. We vertellen graag welke mogelijkheden er zijn en daarom komen we naar je toe in de regio!

Deelname aan de bedrijventours is op uitnodiging, maar we bieden je graag de mogelijkheid om je interesse kenbaar te maken via de onderstaande buttons. Neem voor meer informatie contact op met Paul van der Kolk, programmamanager Bedrijfsleven en Innovatie (paul@sportinnovator.nl, tel. 0643597874)

De drie volgende bedrijventours

Deelnemen aan een Sportinnovator bedrijventour in jouw regio?

Lees hier dan meer over de aanmeldprocedure!

Gerelateerd nieuws