Overzicht

Sportinnovator Vouchers 2022 beschikbaar voor gemeenten, sportbonden en bedrijven

Heb je als gemeente, sportbond of bedrijf een kennis- of innovatievraag op het gebied van sport en bewegen? Met een Voucher wordt de expertise van een Sportinnovator-centrum ingezet voor het beantwoorden van deze vraag. Sportinnovator-centra zijn broedplaatsen van innovatie met een eigen expertise en zij kunnen u gericht helpen. De vraag moet betrekking hebben op een van de zes ambities uit het Nationaal Sportakkoord. Er kunnen vouchers van € 5000 tot € 20.000 aangevraagd worden.

Redactie 25 februari 2022, 11:25

Het doel van de Sportinnovator Vouchers is het stimuleren van innovatie op het gebied van sport en bewegen bij gemeenten, sportbonden en bedrijven. Het Sportinnovator-centrum is hierbij de subsidieontvanger. Met deze regeling brengen we vraag en aanbod bij elkaar. De innovatievraag komt vanuit de praktijk.

Wie kan aanvragen?

Een Sportinnovator-centrum vraagt de voucher aan, op basis van een kennis- of innovatievraag vanuit een praktijkorganisatie. Heb jij een vraag en ben je op zoek naar een passend Sportinnovator-centrum? Kijk het overzicht van Sportinnovator-centra of zie de tabel in de subsidieoproep.

Budget

In totaal is er € 500.000 beschikbaar. Er zijn vier typen vouchers, een grote voucher van € 15.000, een middelgrote voucher van €10.000 en een kleine voucher van € 5.000. Voor samenwerkende centra is er een voucher van € 20.000. Per Sportinnovator-centrum worden maximaal 5 vouchers toegekend tot een maximaal bedrag van € 25.000. Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend en worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De uiterlijke deadline is 1 december 2022 14.00 uur.

Contact

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nynke Terpstra, Programmamanager ZonMw, tel: +31 70 349 50 82 of terpstra@zonmw.nl.

Gerelateerd nieuws