Overzicht

Aan de slag met innovatie tijdens de VSG-inspiratiedag!

Lokale overheden evenals de sportsector worden steeds meer aangemoedigd om met innovatieve oplossingen te komen voor complexe maatschappelijke uitdagingen. Om u op weg te helpen én te inspireren om lokaal aan de slag te gaan met nieuwe aanpakken, nieuwe concepten en nieuwe technologieën, nodigen wij u uit voor de VSG-inspiratiedag op donderdag 28 november in Eindhoven!

Redactie 22 oktober 2019, 13:30

We starten de ochtend met inspirerende sprekers die u meenemen in de wereld van innovatie en vernieuwing en waarom dat van belang is voor een vitaal sport- en beweegklimaat. In de middag worden tal van inspirerende voorbeelden van innovatie gepresenteerd uit het brede werkveld van sport en bewegen.

U bent van harte welkom op Strijp-S, het voormalige Philipsterrein en inmiddels een creatieve broedplaats voor innovatie en vernieuwende concepten. De bijeenkomst is een samenwerking tussen de Vereniging Sport en Gemeenten, Sportinnovator en de gemeente Eindhoven. Klik hier voor meer informatie!

Interesse in deelname aan de VSG-inspiratiedag?

Klik dan hier!

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten