Overzicht

Volg de Track - (Sport) schoenen keten van Circo

Maak de sportwereld circulair

De schoenenindustrie is in transitie. Door het groeiend bewustzijn van duurzaamheid in de markt, komen steeds meer merken met circulaire proposities. Maar wat is circulair en wanneer doe je het goed? Hoe vergaar je de kennis en ontwikkel je de innovaties die nodig zijn? Hoe kun je je producten en zelfs je businessmodel aanpassen om je toekomst zeker te stellen in een snel veranderende wereld?

Redactie 27 september 2021, 13:22

(Sport) schoenen keten Track

CIRCO biedt in samenwerking met de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunst-stofindustrie (NRK) en de Branche-organisatie voor sportleveranciers (FGHS) en een circulaire keten track aan voor bedrijven in de schoenenindustrie. Je neemt deel met partijen uit de hele keten om samen het concept van circulaire schoenen te verkennen en uit te werken. Denk aan schoenenproducenten, toeleveranciers van materialen, onderdelen en accessoires, retailers en groothandels. Laat je inspireren door bestaande voorbeelden van inzameling, recycling en het toepassen van het recyclaat in sportvloeren en zelfs schoenen en zoek naar gezamenlijke oplossingen voor echt circulaire proposities.

Challenge en Track circulaire sportmaterialen

Later dit jaar opent Sportinnvator de Challenge Circulaire sportmaterialen. De winnaars van deze Challenge krijgen de kans om kosteloos een track van Circo te volgen. Hou Sportinnovator.nl in de gaten voor meer informatie over de Challenge Circulaire sportmaterialen. Meer informatie over Tracks vind je op Circo.nl.

Gerelateerd nieuws