Overzicht

Sportinnovator bedrijventour Midden-Nederland groot succes

Donderdag 16 januari 2020 kwamen 50 bedrijven bij elkaar op de KNVB Campus om na te denken welke kansen sport en innovatie bieden. De avond werd mede georganiseerd door Open voetbal innovatie centrum #11. De doelstelling van deze avond was dichterbij de Nederlandse ondernemers te komen. Om hen voor te lichten over de enorme kansen die de sportmarkt biedt en de instrumenten die Sportinnovator daarbij kan inzetten.

Redactie 28 januari 2020, 11:36

Tijdens de Bedrijventour zijn verschillende innovatiethema’s uitgewerkt aan tafels. De tafels sporthal van de toekomst, de toekomst van kunstgrasvelden en hoe gebruik je eSports om fysiek sporten te stimuleren werden zeer goed bezocht.

Martin Olde Weghuis was als lid van het Topteam Sport betrokken bij de innoverende avond. ‘‘Het is goed om te zien dat ondernemers uit deze regio de weg naar Sportinnovator zo goed weten te vinden. Vooral op het gebied van food & tech kun je zien dat Utrecht sterke partners kent. Ook een initiatief zoals het vitality programma van ASR is iets wat wij zeer toejuichen.’’

Wilt u ook een keer een Sportinnovator Bedrijventour bijwonen, of abonneer u op onze nieuwsbrief of volg ons LinkedIn-account.

Gerelateerd nieuws