Weekend van de Wetenschap biedt kijkje in de keuken bij InnoSportLabs

Op 6 en 7 oktober tijdens het Weekend van de Wetenschap openen InnoSportLab Sport & Beweeg in Eindhoven en InnoSportLab Den Bosch hun deuren. In Eindhoven kun je interactieve games en andere innovaties bekijken, in Den Bosch wordt een lezing gegeven over ‘Gezond sporten & wetenschap’.

Redactie 19 september 2018, 10:00

6 oktober 13:00 - 17:00
InnoSportLab Sport & Beweeg!
Oude Bossche Baan 11, Eindhoven

Het Fieldlab laat op 6 oktober zien hoe zij innovatie inzet bij sport en bewegen. De dag is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Op sportterrein OpNoord laat het lab leuke, interactieve en technologische games zien waarin bewegen centraal staat. Daarnaast laten ze ook innovaties zien die mensen helpen blessurevrij en verantwoord te laten bewegen. Interesse? Meedoen is gratis, kijk hier om je aan te melden.

7 oktober 10:00 en 11:00
InnoSportLab Den Bosch
Marathonloop 7a, Den Bosch

Op zondag 7 oktober organiseert InnoSportLab Den Bosch tweemaal een lezing over ‘Gezond sporten & Wetenschap’. Om 10 uur en om 11 uur staat bewegingswetenschapper, bewegingstechnoloog en data-analist Stephanie van Cappellen voor een groep van maximaal 25 deelnemers. Voorinschrijving is nodig, deelname is gratis. Inschrijven? Mail naar: innosportlabgs@gmail.com

Naast de lezing is er op de locatie waar InnoSportLab Den Bosch gevestigd is nog meer te doen. Het kantoorcomplex De Plek staat die dag in het teken van ‘Gezond Den Bosch’. Er is veel te zien, horen, voelen en ondergaan op het brede gebied van vitaliteit en gezondheid. Bijvoorbeeld standjes die het thema belichten, maar ook het (tegen betaling) ondergaan van een fit-test door het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch ziekenhuis.

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten