Subsidietraject bedrijven

Gesloten

Let op: Op dit moment komen en staan er voorlopig geen (nieuwe) rondes online in het subsidietraject bedrijven.

Het Sportinnovator-subsidietraject heeft als doel een aantal grote innovatieprojecten op het terrein van sport en bewegen te selecteren en te versnellen. Het traject draagt ook bij aan de vorming van sterke samenwerkingsverbanden tussen bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties. Het Sportinnovator-subsidietraject voor bedrijven bestaat uit 2 fasen. In het voorjaar van 2020 start de derde en tevens laatste ronde van het subsidietraject. Ook dit vangt weer aan met een oproep voor haalbaarheidsstudies en later in het jaar een oproep voor onderzoek en ontwikkeling. Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven of abonneer u op onze nieuwsbrief.

TIJDSPAD

Eerste ronde (2018 - 2019)

Fase 1: Haalbarheidsstudies (AFGEROND)
Fase 2: Onderzoek en Ontwikkeling (AFGEROND)

Tweede ronde (2019 - 2020)

Fase 1: Haalbaarheidsstudies (AFGEROND)
Fase 2: Onderzoek en Ontwikkeling (opening eind 2020)

FASE 1: HAALBAARHEIDSSTUDIES

In de eerste fase krijgen bedrijven de kans om in samenwerking met andere partijen een haalbaarheidsonderzoek uit voeren naar hun innovatieproject. Het doel van de haalbaarheidsstudie is inzichtelijk maken wat aan ontwikkeling en onderzoek nog nodig is en wat daarbij eventuele risico’s zijn.


Bekijk hier de haalbaarheidsstudies die in 2019 zijn gestart.
Bekijk hier de haalbaarheidsstudies die in 2020 zijn gestart.

Fase 2: onderzoek en ontwikkeling

In de tweede fase kunnen consortia een aanvraag doen om hun innovatieproject met behulp van industrieel onderzoek en/of experimentele ontwikkeling dichter naar de markt te brengen. Het streven moet zijn om de innovatie in twee jaar zover te ontwikkelen dat de marktintroductie in zicht komt. Gehonoreerde projecten in 2019 zijn:

Gerelateerd nieuws