Subsidietraject bedrijven

Het Sportinnovator-subsidietraject bestaat uit twee fasen en heeft als doel een aantal grote innovatieprojecten op het terrein van sport en bewegen te selecteren en te versnellen. Het traject draagt ook bij aan de vorming van sterke samenwerkingsverbanden tussen bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties.

FASE 1: HAALBAARHEIDSSTUDIES

In de eerste fase krijgen bedrijven de kans om in samenwerking met andere partijen een haalbaarheidsonderzoek uit voeren naar hun innovatieproject. Het doel van de haalbaarheidsstudie is inzichtelijk maken wat aan ontwikkeling en onderzoek nog nodig is en wat daarbij eventuele risico’s zijn.

Fase 2: onderzoek en ontwikkeling

In de tweede fase kunnen consortia een aanvraag doen om hun innovatieproject met behulp van industrieel onderzoek en/of experimentele ontwikkeling dichter naar de markt te brengen. Het streven moet zijn om de innovatie in twee jaar zover te ontwikkelen dat de marktintroductie in zicht komt.

  • De subsidieoproep voor fase 2 sluit op 9 oktober 2019 om 14.00 uur.

Meer informatie over de achtergrond van het subsidietraject


TIJDSPAD

Gerelateerd nieuws

Sportinnovator gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Sluiten